Reikibehandeling

Reiki behandelingREIKIBEHANDELING

Een volledige Reikibehandeling duurt 45 minuten tot 1 uur. De ontvanger blijft op schoenen en bril na volledig gekleed. Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele behandeltafel in een rustig vertrek. Is dit fysiek niet mogelijk dan kan er ook een stoelbehandeling gegeven worden. Draag het liefst makkelijke, niet knellende kleding.
Plan voor jezelf wat rust in vóór en na de behandeling om het effect te versterken en drink zoveel mogelijk (bron)water ook vanwege de ontgiftende werking die Reiki mogelijkerwijs heeft op het lichaam. Dit merk je bijvoorbeeld doordat je vaker naar het toilet moet, een rommelende maag hebt of tijdelijk meer transpireert.

Wil je een Reikibehandeling ondergaan, benader dit dan open doch objectief. De reacties op een eerste behandeling kunnen zeer verschillend zijn, variërend van een verhoogd energieniveau tot een gevoel van ontspanning, rust of geluk. Reiki kan een gevoel van bevrijding geven of tot nieuwe inzichten leiden.

Het succes is echter niet altijd direct of kort na de behandeling zichtbaar maar wordt merkbaar door een gestage verandering in het dagelijkse leven.
In alle gevallen zal het positief zijn.

Terug