NUS

NUS AIPASSA

Mijn naam is Nus Aipassa.
Ik ben medium, coach intuïtieve ontwikkeling en Reiki master.

Ik heb JA gezegd tegen mijn avontuur toen mijn mediamieke vermogens, na mijn 1e Reiki initiatie in het jaar 2000, duidelijk aan de oppervlakte kwamen. Vanaf dat moment is het mogelijk om me af te stemmen op een andere frequentie. Daardoor krijg ik toegang tot informatie over mensen, foto’s en voorwerpen op fysiek, mentaal en energetisch niveau.

Als ik deze informatie, door middel van een reading, overbreng kan dit voor jou bijdragen aan een grotere bewustwording en het inzichtelijker worden van je levensprocessen. Het levert in ieder geval stof tot nadenken.

Als voormalig bouwkundig projectleider heb ik jarenlange ervaring met het gestructureerd en opbouwend begeleiden van projecten. Die structuur zet ik ook in bij het coachen van mensen tijdens het verkennen en verder ontwikkelen van hun intuïtieve en/of mediamieke vermogens. Kijk hiervoor naar individuele begeleiding.

Als je het informatieveld, dat om ons heen hangt, kunt aanspreken is het een terrein met een enorm potentieel dat een extra dimensie kan toevoegen aan je dagelijks functioneren. Het gerichter kunnen toepassen van je intuïtie in combinatie met je andere kwaliteiten betekent een meerwaarde in de omgang met anderen alsook in een zakelijke context.

In mijn optiek kan iedereen zijn latente capaciteiten op dit gebied met goede begeleiding meer naar de oppervlakte brengen en uitbouwen. Uiteraard zal zoals bij alles, de ene persoon hier beter in zijn dan de andere.

Voor mij is het een uitdaging om dit proces stap voor stap te begeleiden en je te helpen Je Eigen Zintuigen Energetisch te Laten Fonkelen, oftewel een Punt te maken voor J.E.Z.E.L.F.

Wat is jouw avontuur?