Individuele begeleiding Intuïtieve Ontwikkeling

INDIVIDUELE BEGELEIDING INTUÏTIEVE ONTWIKKELING

Vang je vaak gevoelens op uit je omgeving waardoor je overweldigd wordt en die je niet altijd begrijpt of kunt plaatsen? Vraag jij je soms wel eens af waarom je vaak moe bent of dat jij je leeggezogen voelt bij bepaalde mensen of situaties? Zie, voel en/of hoor je dingen om je heen die anderen niet zien, voelen en/of horen? En vraag je je dan af hoe dit komt?
Er kan dan sprake zijn van een bepaalde hogere gevoeligheid dan gemiddeld. 
Zou het niet fijn zijn als je beter met deze hogere gevoeligheid om kunt gaan?
Om je te kunnen beschermen als dat nodig is?
Of om deze vaardigheid juist positief in te zetten als je voelt dat dat nodig is? Dat kun je allemaal ontwikkelen en trainen. Door op de eerste plaats je hogere gevoeligheid beter te leren kennen, kun je deze uiteindelijk bewuster gaan hanteren en toepassen.

Voor wie bedoeld.
Het programma is voor iedereen bedoeld die een gericht en begeleid pad wil volgen om meer grip te krijgen op zijn of haar (hogere) gevoeligheid en om hier meer op te kunnen gaan vertrouwen. Het is bedoeld om aan jezelf te werken om zo jezelf beter te leren kennen.
Je gaat in grote lijnen begrijpen hoe je energieën in jouw directe omgeving kunt waarnemen en hoe je hier mee om kunt gaan.
Ook zul je leren hoe jij jezelf energetisch kunt beschermen tegen mogelijke negatieve energieën. Uiteindelijk ga je dan deze mooie (hogere) gevoeligheid bewuster ervaren en efficiënter gebruiken.
Door mijn mediamieke gevoeligheid kan ik je in jouw intuïtieve capaciteiten begeleiden en laten zien hoe je hiermee om kunt gaan. Ik kan je helpen om zelfvertrouwen te krijgen in je gevoeligheid maar ook hoe je jezelf hierin kunt beschermen. Je kunt er dan voor kiezen om op een natuurlijke manier met je sensitiviteit om te gaan en wanneer je eraan toe bent deze positief in te zetten.

Cursus in modules
De cursus bestaat uit 4 modules die onafhankelijk van elkaar doorlopen kunnen worden. Voor mensen met weinig ervaring op dit vlak is het aan te raden om te starten met module 1.
Ben je verder met je intuïtieve ontwikkeling en wil je slechts één Module volgen, dan bestaat die mogelijkheid ook. Daarbij zullen de basistechnieken van Module 1 toch in het kort worden doorlopen.
Ieder Module bestaat uit 3 sessies van 2 uur. In elke sessie worden de thema’s stapsgewijs en op interactieve wijze met de bijbehorende oefeningen doorlopen.
Bij afronding van alle Modules ontvang je een certificaat van deelname.

MODULE 1: ALGEMENE BASISTECHNIEKEN
In module 1 zul je kennismaken met onderwerpen zoals:
Wie ben ik, ademhalingstechnieken, gronden (aarden), visualisatie en voor een belangrijk deel meditatie.
Je kunt namelijk tijdens een goed begeleide meditatie, tot relevante inzichten komen om zo uiteindelijk verder te kunnen werken aan je gevoeligheid.

MODULE 2: JEZELF ENERGETISCH BESCHERMEN
“Alles is energie en energie verdwijnt niet, iedereen en alles heeft hier mee te maken”.
In Module 2 komen onderwerpen aan de orde die gaan over materiële en immateriële zaken.
Je gaat in grote lijnen ontdekken en begrijpen begrijpen wat energieën zijn. Je gaat ook leren hoe je hiermee om kunt gaan en eventueel mee kunt werken.
Uiteindelijk, en dat is waar het in deze module om gaat, leer je om jezelf energetisch te beschermen.
Voor degenen die de basistechnieken goed onder de knie hebben is het mogelijk om module 1 over te slaan. Bij de start van Module 2 zal echter kort aandacht worden besteed aan de basistechnieken om te kijken in hoeverre ze door de deelnemers worden beheerst.

MODULE 3: ONTMOET JE GIDS(EN)
In deze module ga je kennismaken met de energieën van je gids(en) en begeleid ik je om hiermee in contact te komen.
Daarnaast kun je ook de energieën leren voelen van overleden dierbaren, (bescherm)engelen en mogelijk van aartsengelen. 
Voor degenen die al werken met energieën maar zijn of haar gids(en) nog niet hebben ontmoet, is dit een mooie gelegenheid om ze te leren kennen.
Het is mogelijkheid om deze module apart van de andere modules te volgen, mits je verder bent in je intuïtieve ontwikkeling of indien je bovengenoemde Module 1 en 2 met succes hebt afgesloten.

MODULE 4: ZINTUIGEN
Iedereen kent en gebruikt de bekende, reguliere vijf zintuigen altijd wel maar er bestaat ook nog een zesde zintuig.
Niet iedereen kan vanuit zichzelf dit zesde zintuig ontsluiten.
In deze Module gaan we éérst op een bewuste manier werken aan onze regulíere zintuigen om uiteindelijk te leren hoe je ook buíten-zintuigelijk kunt gaan waarnemen.
Bij de één is dit vermogen evenwel sterker aanwezig dan bij de ander. Zie het als huis-, tuin- en keuken-pianospelen of een virtuoos zijn.

De sessies
Tijdens de sessies worden oefeningen gedaan. Ik begeleid je door me energetisch op je af te stemmen. Daar waar nodig is help ik je of stuur ik bij.
Je krijgt tijdens de sessies uiteraard volop de ruimte om vragen te stellen en ook de mogelijkheid om aan persoonlijke thema’s te werken.

Data en tijden
In goed overleg kunnen data en tijd worden besproken.

Locatie 
Adresgegevens staan in de bevestigingsmail van de aanmelding.

Investering
Een sessie van twee uur bedraagt € 100,00. Betaal je de hele module in één keer, dan bedraagt het € 275,00. Betaal je alle vier modules in één keer, dan wordt het € 1000,00.
Indien, door omstandigheden, extra sessies nodig en/of gewenst zijn binnen een module, dan zullen die in goed overleg in rekening worden gebracht.

Voor mensen met een uitkering of een kleine beurs, prijs in overleg.

Aanmelden:
Je kunt je aanmelden door het contactformulier in te vullen, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Geef bij de aanmelding duidelijk aan dat je een privé begeleiding wil, want er is ook de mogelijkheid om de cursus in een groepsvorm te volgen. Minimaal 4 en maximaal 6 personen.

De cursus is ook online te volgen via Zoom of indien gewenst via Skype. Geef bij je aanmelding dit duidelijk aan.